Konu
:
Soslu Mavi Yengeç
Yalnız Mesajı Göster
Soslu Mavi Yengeç
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soslu Mavi Yengeç
10 mavi yengeç (yıkanmış temizlenmiş)
2 kereviz sapı ve yaprakları
1 diş sarımsak
200 ml krema
1 su bardağı beyaz şarap
Yarım su bardağı zeytinyağı
3 yemek kaşığı ince doğranmış maydanoz
Soslu mavi yengeç: Kerevizin sap ve yapraklarını küçük doğrayın
Sarımsağı ince kıyıp derin bir tencerede birlikte zeytinyağında soteleyin
Yıkanmış, temizlenmiş yengeçleri tencereye ilave edin
2-3 dakika yüksek ateşte pişirdikten sonra şarabı ekleyin
2 dakika daha pişirip kremayı ilave edin ve ocağın ısısını düşürün
Ara ara tencereyi sallayın ve 10 dakika sonra ocaktan alın
Servis tabağına alın
üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul