Yalnız Mesajı Göster

Deniz Mahsülleri Ve Rezene İle Canneloni

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Deniz Mahsülleri Ve Rezene İle Canneloni



Deniz Mahsülleri ve Rezene İle Canneloni (6 Kişilik)


Malzemeler

18 Adet Cannelloni

1 İstakoz

2 Yengeç

20 cl Kaynatılmış Balık Suyu

2 Havuç

2 Kereviz Dalı

3 Rezene

5 clPastis

10 cl Taze Krema

20 gr Tereyağ

1 Soğan

1 Diş Sarımsak

1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı

25 cl Beyaz Şarap

1 Demet Fesleğen

Tuz, Karabiber



Yemeğin Yapılışı

İstakozu 7 dakika, yengeci de 10 dakika sırayla balık suyunda kaynatın Etlerini kücük parçalara ayırın Kereviz ve havuçları kıyın istakozun başını ve yengeç kabuklarını etsuyunda haşlayın

Zeytinyağında sarımsak ve soğanla birlikte kavurun Beyaz şarabı ısıtın, fesleğen demetini ekleyin ve 10 dakika kısık ateşle kaynatın Rezeneyi buharda 15 dakika pişirin

Havuç ve kerevizleri tereyağında biraz pişirin Pastisi ısıtın10 cl deniz mahsulü suyuna, kremayı ekleyip karıştırın İstakoz ve yengeç etini kıyılmış fesleğenle hafifçe karıştırın

Karışımı cannellonilerin içine doldurun Rezeneyi mikserde karıştırın ve suzun Tabaktaki cannelloni?lerin altına yayın

Alıntı Yaparak Cevapla