Konu
:
Deniz Mahsülleri Ve Rezene İle Canneloni
Yalnız Mesajı Göster
Deniz Mahsülleri Ve Rezene İle Canneloni
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Deniz Mahsülleri Ve Rezene İle Canneloni
Deniz Mahsülleri ve Rezene İle Canneloni (6 Kişilik)
Malzemeler
18 Adet Cannelloni
1 İstakoz
2 Yengeç
20 cl Kaynatılmış Balık Suyu
2 Havuç
2 Kereviz Dalı
3 Rezene
5 cl
Pastis
10 cl
Taze Krema
20 gr
Tereyağ
1 Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
25 cl
Beyaz Şarap
1 Demet Fesleğen
Tuz, Karabiber
Yemeğin Yapılışı
İstakozu 7 dakika, yengeci de 10 dakika sırayla balık suyunda kaynatın
Etlerini kücük parçalara ayırın
Kereviz ve havuçları kıyın
istakozun başını ve yengeç kabuklarını etsuyunda haşlayın
Zeytinyağında sarımsak ve soğanla birlikte kavurun
Beyaz şarabı ısıtın, fesleğen demetini ekleyin ve 10 dakika kısık ateşle kaynatın
Rezeneyi buharda 15 dakika pişirin
Havuç ve kerevizleri tereyağında biraz pişirin
Pastisi ısıtın
10 cl
deniz mahsulü suyuna, kremayı ekleyip karıştırın
İstakoz ve yengeç etini kıyılmış fesleğenle hafifçe karıştırın
Karışımı cannellonilerin içine doldurun
Rezeneyi mikserde karıştırın ve suzun
Tabaktaki cannelloni?lerin altına yayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul