Konu
:
Hamsi Yahnisi
Yalnız Mesajı Göster
Hamsi Yahnisi
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hamsi Yahnisi
1 kg hamsi
15 arpacık soğanı
2 patates
1 kereviz
2 havuç
1 fincan zeytinyağı
1 çorba kaşığı domates salçası
2 defne yaprağı
Yarım demet maydanoz
Tuz
Hamsi yahnisi:
Hamsilerin kılçıklarını ayıklayıp bol suyla yıkayın
Süzgece alıp suyunu süzün
Patates, kereviz ve havuçları temizleyip küp küp doğrayın
Zeytinyağını tencerede ısıtın
Sebzeleri ekleyip kavurun
Tuz, salça ve defneyapraklarını ilave edip 20 dakika ağır ateşte pişirin
Hamsi filetoları ekleyip hafifçe karıştırın ve 10 dakika tencerenin kapağı açık olarak pişirin
Maydanozu temizleyip kıyın
Yahninin üzerine serpip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul