Konu
:
Fırında Patatesli Ve Tereyağlı Alabalık
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Patatesli Ve Tereyağlı Alabalık
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Patatesli Ve Tereyağlı Alabalık
Malzemeler
3 adet alabalık
2-3 adet patates
Tereyağı
Tuz, kekik, karabiber
Hazırlanışı
Balıkları güzelce yıkayın
Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın ya da isteğe göre bütün olarak da kullanabilirsiniz
Balıkları tepsiye dizin
İnce halkalar halinde doğramış olduğunuz patatesleri balıkların aralarına yerleştirin
Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz, karabiber ve kekik serpip fırına verin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul