Konu
:
Otlu Ve Susamlı Levrek
Yalnız Mesajı Göster
Otlu Ve Susamlı Levrek
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Otlu Ve Susamlı Levrek
1 demet pazı
Yarım soğan
1 orta boy levrek
50 gr tereyağı
50 gr kaşar peyniri
50 gr susam
Tuz
Karabiber
1 yumurta
Un
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Otlu ve susamlı levrek:
Levreği temizleyip dörde bölün
Pazıyı yıkayıp ufak doğrayın
Bir tavada tereyağı ile ufak doğranmış soğanı kavurun
Pazıları ilave edip soteleyin
Tuz ve karabiberle tatlandırın
Pazı harcını güvece alın
Levrek etini şerit şeklinde doğrayın
önce un, çırpılmış yumurta sonra susama batırın
Ayçiçeği yağında kızartın
Güveçteki yemeğin üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin
Fırında kızarıncaya kadar pişirin
Pane levrekleri yemeğin üzerine alıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul