Yalnız Mesajı Göster

Otlu Ve Susamlı Levrek

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Otlu Ve Susamlı Levrek





1 demet pazı
Yarım soğan
1 orta boy levrek
50 gr tereyağı
50 gr kaşar peyniri
50 gr susam
Tuz
Karabiber
1 yumurta
Un

Kızartmak için
Ayçiçeği yağı

Otlu ve susamlı levrek:
Levreği temizleyip dörde bölün Pazıyı yıkayıp ufak doğrayın Bir tavada tereyağı ile ufak doğranmış soğanı kavurun Pazıları ilave edip soteleyin Tuz ve karabiberle tatlandırın Pazı harcını güvece alın

Levrek etini şerit şeklinde doğrayın önce un, çırpılmış yumurta sonra susama batırın Ayçiçeği yağında kızartın Güveçteki yemeğin üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin Fırında kızarıncaya kadar pişirin Pane levrekleri yemeğin üzerine alıp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla