Yalnız Mesajı Göster

Sebzeli Ve Makarnalı Somon İzgara

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Ve Makarnalı Somon İzgara





Malzemeler:
120 gr somon balığı
15 gr kabak
15 gr havuç
10 gr pancar kurusu
10 gr krema
3’er gr tuz, balık baharatı, safran, soya sos

Malzemeler:
İlk olarak somon soya sos ile marine edilerek tavada iki tarafı da iyice kızartılır 5 dk 160 derecede fırına konulur Karışık doğranmış sebzeler soya sos ile sotelenir ve makarna ilave edilir Makarna ile sebzeler soteledikten sonra tabağın ortasına konulur, kızarmış somon makarnanın üzerine ilave edilir Tabağa dekor için pırasayla sarılmış buket sebzeler somonun üstüne yerleştirilir Safran sos da ilave edildikten sonra servise sunulur Yaz aylarında hafif beslenmek için güzel ve basit bir yemektir

Alıntı Yaparak Cevapla