Konu
:
Tereyağında Kızartılmış Limonlu Dilbalığı
Yalnız Mesajı Göster
Tereyağında Kızartılmış Limonlu Dilbalığı
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tereyağında Kızartılmış Limonlu Dilbalığı
4 dilbalığı
Yeteri kadar un
Yeteri kadar tereyağı
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
Deniz tuzu
Zeytinyağı
8 dilim limon
Tereyağında kızartılmış limonlu dilbalığı:
Deniz tuzu ve unu temiz bir buzdolabı poşetine alıp sallayarak karışmasını sağlayın
Balıkları teker teker içine atın sallayarak unlayın
Balıkları elinize alarak silkeleyip fazla unlardan temizleyin
Tavayı iyice ısıtın ve tereyağı ile zeytinyağını aktarın
Yağ ısınınca balıkları tavaya yerleştirin
Bir tarafı pişince diğer tarafını çevirin ve içine dilimlenmiş 4 limon dilimini ilave edin
Balıkları ve limon dilimlerini kağıt havlu üzerine alıp yağını süzdürün
Kızarmış limon dilimlerini dilbalıklarının üzerine yerleştirin
Yanında taze roka yapraklarıyla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul