Konu
:
Kaya Tuzunda Levrek
Yalnız Mesajı Göster
Kaya Tuzunda Levrek
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaya Tuzunda Levrek
1 büyük levrek
2~3 defne yaprağı
çeyrek demet maydanoz
çeyrek dereotu limon
Zeytinyağı
Kaplamak için
Kaya tuzu
1 yumurta beyazı
Yarım çay bardağı su
Tuz
Kaya tuzunda levrek:
Bir kapta, balığın büyüklüğüne göre yeteri kadar kaya tuzu, yumurta beyazı ve suyu hamur gibi yoğurun
Az gelirse su ekleyin
Balığı iyice temizleyin
İçine az zeytinyağı, limon dilimleri, maydanoz ve dereotlarını ve defne yapraklarını doldurun
İçine de hafif tuz serpin
Hazırlanan kaya tuzunu balığı tamamen örtecek şekilde kaplayın
Balığı yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın
önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 45 dakika kadar pişirin
Tuzu kırarak servise yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul