Konu
:
Karnabahar Püreli Sütlü Dil Balığı
Yalnız Mesajı Göster
Karnabahar Püreli Sütlü Dil Balığı
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karnabahar Püreli Sütlü Dil Balığı
1 dil balığı
1 çay bardağı un
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı süt
Yarım limon
Kapari
Dereotu
Tuz
Karnabahar püre için
1 küçük boy karnabahar
100 gr labne peyniri
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
Tuz
Karnabahar püreli sütlü dil balığı:
Balığı temizleyip kılçıklarını çıkardıktan sonra ikiye kesin
Un ile tuzu karıştırıp balıkları iyice unlayın
Zeytinyağını tavada ısıtın
Balıkların her iki tarafını da pişirip limon sıkın
Kapari ile sütü ilave edip 1-2 dakika sonra ocaktan alın
Karnabahar püresi için, karnabaharı haşlayın
çiçeklerini ayırıp püre haline getirin
Labne peyniri, zeytinyağı, limon suyu ve tuzu ilave edip tekrar karıştırın
Balıkları servis tabağına alın
üzerine ince kıyılmış dereotu serpip püre ile birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul