Konu
:
Midye Lokma
Yalnız Mesajı Göster
Midye Lokma
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Midye Lokma
Yarım kilo midye içi
1 su bardağı un
1 yumurta
1 çay bardağı sirke
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Sosu için
Yarım demet dereotu
1 çay bardağı sirke
Kırmızı pul biber
Midye lokma:
Geniş bir kapta unu, yumurtayı, sirkeyi, domates salçasını, zeytinyağını ve tuzu iyice karıştırın
Temizlenmiş midye içlerini bu karışıma bulayıp, kızgın yağda kızartın
Sosu için, dereotunu çok ince kıyın
Sirke ve kırmızıbiber ilave edip kızarttığınız midye lokmalarının üzerine gezdirerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul