Konu
:
Hardal Soslu Levrek
Yalnız Mesajı Göster
Hardal Soslu Levrek
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hardal Soslu Levrek
1 orta boy levrek
2 beyaz soğan
Sos için:
1 su bardağı hardal
1 su bardağı limon suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1
5 su bardağı elma sirkesi
Süsleme için:
8 dal taze fesleğen
Hardal soslu levrek:
Levreği temizleyip fileto çıkarın
Bol suyla yıkayıp kâğıt mutfak havlusuyla kurulayın
Filetoları parmak kalınlığında şeritler halinde kesin
Sos için; hardal, limon suyu, elma sirkesi ve zeytinyağını bir tencereye alıp kısık ateşte ısıtın
Soğanları soyup halka şeklinde doğrayın
Levrek ve soğanı hardallı sosa ekleyip karıştırın
Karışımı kapaklı bir kaba alıp kapağını sıkıca kapatın
Buzdolabında 6 saat bekletin
Sosuyla birlikte servis tabaklarına paylaştırın
Taze fesleğenle süsleyip servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul