Konu
:
Patlıcanlı Hamsi Kızartma
Yalnız Mesajı Göster
Patlıcanlı Hamsi Kızartma
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patlıcanlı Hamsi Kızartma
500 gr hamsi
1 patlıcan
Kekik
Pul biber
1 demet roka
Kızartmak için
1 yumurta
1
5 su bardağı un
Ayçiçeği yağı
Patlıcanlı hamsi kızartma:
Hamsileri iyice temizleyip yıkayın
Patlıcanı ince halkalar şeklinde doğrayın
Hamsileri kekik ve pul bibere bulayın
2 patlıcan halkasıyla bir hamsiyi tahta şişe geçirin
Tavada ayçiçeği yağını ısıtın
Hamsileri önce yumurtaya sonra una bulayıp iki tarafını da iyice kızartın
Rokayla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul