Konu
:
Hamsili Tagliatelle
Yalnız Mesajı Göster
Hamsili Tagliatelle
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hamsili Tagliatelle
400 gr hamsi
1 havuç
1 kabak
1 paket makarna (taglietelle)
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Nane yaprakları
Tuz
Taze çekilmiş karabiber
Hamsili tagliatelle:
Hamsileri iyice temizleyip yıkayın ve süzgece alarak sularını süzdürün
Havuç ve kabağı jülyen doğrayın
Makarnayı geniş bir tencerede paketin üzerindeki pişirme önerisini dikkate alarak haşlayın
Tavada tereyağını eritin ve hamsileri kavurun
Başka bir tavada zeytinyağını ısıtın
Havuç ve kabakları soteleyin
Hamsileri sebze tavasına ekleyip karıştırın ve ocaktan alın
Makarnayı süzün ve hamsili karışımla karıştırın
İsteğe göre karabiber ve tuz serpip nane yaprağıyla süsleyin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul