Konu
:
Soğanlı Balık Ekmek
Yalnız Mesajı Göster
Soğanlı Balık Ekmek
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soğanlı Balık Ekmek
4 küçük baget ekmek
2 parça levrek fileto
1 küçük soğan
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
Yarım demet maydanoz
Zeytinyağı
Tuz, karabiber
Soğanlı balık ekmek:
Maydanozu temizleyip yıkayın ve süzgeçte bekletin
Suyu süzülünce yaprak yaprak ayırın
Soğanı temizleyip piyazlık doğrayın
Filetoların üzerine hafifçe zeytinyağı sürüp ızgarada iki taraflı olarak pişirin
Soğan, maydanoz, pulbiber, tuz ve karabiberi bir kapta harmanlayıp biraz ezerek karıştırın
Ekmekleri sandviç şeklinde ikiye kesip bir parça balık ve maydanozlu soğanı arasına yerleştirin
Sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul