Konu
:
Asma Yaprağında Lüfer
Yalnız Mesajı Göster
Asma Yaprağında Lüfer
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Asma Yaprağında Lüfer
1 temizlenip filetosu çıkarılmış lüfer
2 arpacık soğan
1 kiraz domates
Yarım limon
5 gr tereyağı
3 asma yaprağı
5~6 dal dereotu
5 gr deniz tuzu
1 çay kaşığı tane karabiber
Asma yaprağında lüfer:
Arpacık soğanları temizleyip doğrayın
Dereotunu temizleyip kıyın
Limonun kabuğunu soyup incecik dilimleyin
Tereyağını oda ısısında yumuşayıncaya kadar bekletin
Tane karabiberleri öğütün
Asma yapraklarını sıcak suda 10 dakika bekletip tuzunu alın
Yaprakları üst üste gelecek şekilde dizip tereyağını sürün
Balığı yerleştirip sırasıyla dereotu, soğan, limon dilimleri, tuz ve karabiberi ilave edin
Asma yapraklarına sıkıca sarıp ızgarada her iki tarafıda kızarıncaya kadar pişirin ve dilimleyin
Limon dilimleri ve kiraz domatesle süsleyip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul