Yalnız Mesajı Göster

Rezeneli Ve Kerevizli İzgara Levrek

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rezeneli Ve Kerevizli İzgara Levrek





150 gr levrek
1 kerevizin yaprakları
1 rezene
1 yemek kaşığı mayonez
1 çay bardağı kurutulmuş domates
1 su bardağı safranlı su
1 çay kaşığı sirke
1 çay kaşığı hardal
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
karabiber
kekik

Rezeneli ve kerevizli ızgara levrek:
Levreği baharatlar ve zeytinyağı ile marine edin Mayonez, hardal, safran suyu ve sirkeyi iyice karıştırın

Levreği ızgarada kızartın Rezene, kereviz ve kuru domatesleri ufak doğrayın Servis tabağına önce levreği yerleştirin Sosu üzerine dökün Sebzeleri de üzerine alıp sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla