Konu
:
Milföy Hamuruna Sarılı Levrek
Yalnız Mesajı Göster
Milföy Hamuruna Sarılı Levrek
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföy Hamuruna Sarılı Levrek
150 gr levrek
1 milföy hamuru
5 mantar
1 kurutulmuş domates
1 dal taze adaçayı
1 su bardağı domates sos
20 gr enginar kalbi
Milföy hamuruna sarılı levrek:
Kızgın tavada levreği hafifçe kızartın
Levreği milföy hamuruna sarıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın
180 dereceye ayarlı fırında 8 dakika pişirin
Bir tavada ufak doğranmış mantar ile adaçayını soteleyin
Servis tabağına yerleştirin
Üzerine milföyde levreği alıp kurutulmuş domates ile süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul