Konu
:
Tekir Pane
Yalnız Mesajı Göster
Tekir Pane
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tekir Pane
10 tekir balığı
1 taze soğan
5~6 dal maydanoz
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kekik
1 diş sarımsak
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 tutam tuz
3 yumurta
200 gr mısır unu
200 gr un
Karabiber
1/4 domates
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Tekir pane:
Rendelenmiş kaşar peynirin içine taze soğan, maydanoz, sarımsak ve domatesi ince kıyıp ekleyin
Kekik, pul biber, tuz ve karabiber ilave edin
Her iki tekirin arasına harçtan yerleştirin
Yumurtaları bir kapta çırpın
Unu geniş bir kaba yayın
Fileto şeklindeki tekirleri önce beyaz una sonra yumurtaya daha sonra da mısır ununa batırın
Balıkları ayçiçeği yağında kızartıp mevsim yeşillikleriyle servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul