Konu
:
Yaprak Çinekop
Yalnız Mesajı Göster
Yaprak Çinekop
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yaprak Çinekop
1 kg çinekop
Tuz
1 su bardağı un
Marul
Roka
Kırmızı soğan
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Yaprak çinekop:
Çinekopların pullarını ve içini su ile iyice temizleyin
Una tuz ilave edip, çinekopları fileto olarak birbirine yapıştırın ve iyice unlayın
Kızgın ayçiçeği yağında kızartın
Kırmızı soğan, marul ve roka ile servis yapın
İsteğe göre üzerine zeytinyağı döküp limon da sıkabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul