Yalnız Mesajı Göster

Taze Otlu Çipura Balığı

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Otlu Çipura Balığı





1 çipura balığı
15 yemek kaşığı ciriz otu
15 yemek kaşığı turp otu
1 tatlı kaşığı fesleğen
1 çay kaşığı taze kişniş
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz

Taze otlu çipura balığı:
Otların hepsini doğrayıp bir kaba aktarın Zeytinyağı ve tuz ekleyip 1 saat buzdolabında bekletin

Balığı tam ortadan açıp otlu karışımı içine yerleştirin ve ızgarada her iki tarafını iyice pişirin İsteğe göre garnitür olarak salata veya sote edilmiş mevsim sebzeleri ile birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla