Konu
:
5 Yildizli Pasta Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
5 Yildizli Pasta Tarifi
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
5 Yildizli Pasta Tarifi
250 g seker
250 g margarin
5 yumurta
250 g un
1 paket kabartma tozu
2 yemek kasigi kakao (kek icin olan kakao dan olucak)
800 g krem santi
12 yemek kasigi limon suyu
4 yemek kasigi seker
seker, margarin, yumurta, un ve kabartma tozundan bir hamur hazirlayin
hamurun yarisini yaglanmis ve unlanmis bir kaliba döküp önceden isitilmis firinda 175 derecede 30 dk kadar pisirin
diger yarisina kakao yu koyup karistirin yaglanmis unlanmis kaliba döküp onu da ilk hamur gibi pisirin
sogduktan sonra hem beyaz hamuru hemde kakaolu hamuru ortadan bölün 4 pandispanya elde etmek icin
krem santi yi 4 yemek kasigi seker ile cirpin gerekirse krema sertlestirici kullanin iyice cirptiktan sonra 12 kasik limon suyunu da katip karistirin
(limon suyunu erken katarsaniz kesilir yani olmaz ona dikkat edin)
simdi ilk kakolu pandispanyayi alin ve krem santi den sürün sonra beyaz pandispanyayi üzerine koyun krem santi sürün sonra yine kakaolu hamuru üzerine koyun krem santi sürün ve en son beyaz hamuru üzerine koyun ve kalan krem sanitiyi üzerine ve yanlarina sürün
üzerine cikolata tanecikleri ile süsleyebilirsiniz
ve simdi pastanin en zor kismina geliyoruz
pastayi pasta saklama kabina koyun veeeeee 2-3 gün buz dolabinda bekletin
iradenizi test etmek icin degil
iyice kremasini icine cekmesi icin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul