Yalnız Mesajı Göster

Üç Katlı Pudingli Pasta

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Üç Katlı Pudingli Pasta





1 paket muzlu puding
3 su bardağı süt
1 ortası delik sade hazır kek
10-15 malta eriği
2 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
1 çorba kaşığı ince rendelenmiş çikolata
1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi

Üç katlı pudingli pasta:
Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin Malta eriğini soyup çekirdeklerini çıkarın ve robotta püre haline getirin Pudinge ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın

Keki, enine üç eşit parçaya kesin Bir katı servis tabağına yerleştirip üzerini pudingin üçte biri ile kaplayın İkinci ve üçüncü katı da aynı şekilde hazırlayıp pudingle tamamlayın Üzerine rendelenmiş hindistancevizi ve çikolata serpip dilimleyerek servis yapınAfiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla