Yalnız Mesajı Göster

Madagaskar Tart

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Madagaskar Tart





200 gr bitter çikolata
170 gr tereyağı
Yarım çay kaşığı tarçın
Yarım çay kaşığı kişniş
4 yumurta
200 gr toz şeker

Üzeri için
Kakao
Frambuaz

Madagaskar tart:
Çikolata ve tereyağını tencereye alıp kısık ateşte eritin Baharatları ekleyip karıştırın Yumurtaların sarılarını aklarından ayırın Yumurta sarılarına 100 gr toz şeker ekleyip karıştırın Yumurta aklarına kalan şekeri ekleyip köpük oluncaya kadar mikserle çırpın Her iki karışımı çikolatalı karışıma ekleyip tahta kaşıkla alttan üste doğru birkaç kez karıştırın Hamuru yağlanmış kelepçeli kek kalıbına döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin Üzerine kakao serpin Frambuaz ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla