Konu
:
Madagaskar Tart
Yalnız Mesajı Göster
Madagaskar Tart
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Madagaskar Tart
200 gr bitter çikolata
170 gr tereyağı
Yarım çay kaşığı tarçın
Yarım çay kaşığı kişniş
4 yumurta
200 gr toz şeker
Üzeri için
Kakao
Frambuaz
Madagaskar tart:
Çikolata ve tereyağını tencereye alıp kısık ateşte eritin
Baharatları ekleyip karıştırın
Yumurtaların sarılarını aklarından ayırın
Yumurta sarılarına 100 gr toz şeker ekleyip karıştırın
Yumurta aklarına kalan şekeri ekleyip köpük oluncaya kadar mikserle çırpın
Her iki karışımı çikolatalı karışıma ekleyip tahta kaşıkla alttan üste doğru birkaç kez karıştırın
Hamuru yağlanmış kelepçeli kek kalıbına döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin
Üzerine kakao serpin
Frambuaz ile süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul