Konu
:
Kestaneli Tart
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Tart
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Tart
1 ölçü tart hamuru
Krema için
2 su bardağı süt
2 yemek kaşığı un
1 yumurta
3 yemek kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tereyağı
100 gr kestane püresi
Üzeri için
50 gr file badem
250 gr şuruplu bütün kestane
Kestaneli tart:
Küçük tart kalıplarına yerleştirdiğiniz hamurları önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin
Üzerlerinde bulunan kuru bakliyatları yağlı kağıtlarla birlikte alın
Krema için, süt, un, şeker, yumurta ve vanilyayı bir tencerede karıştırıp orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin
Ocaktan almadan 2 dakika önce tereyağını ekleyip karıştırın
Ocaktan aldıktan sonra kestane püresini ekleyip iyice karıştırın
Tart hamurlarının içlerine paylaştırın
Üzerlerine file badem serpip şuruplu bütün kestaneleri yerleştirin
Ilık servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul