Yalnız Mesajı Göster

Reçelli Tart

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reçelli Tart





1 ölçü tart hamuru

Üzeri için
250 gr vişne reçeli

Reçelli tart:
Tart hamurundan mandalina büyüklüğünde bir parça ayırın Büyük parça hamuru tart hamuru tarifinde anlatıldığı gibi yağlanmış tart kalıbına yayın Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin Üzerlerinde bulunan kuru bakliyatları yağlı kağıtla birlikte alıp ılınmaya bırakın Üzerine 250 gr vişne reçelini dökün Ayırdığınız tart hamurundan 6 küçük beze yapıp avucunuzda yuvarlayıp uzun şeritler hazırlayın Şeritleri kafes oluşturacak şekilde reçelin üzerine yerleştirin Sıcak fırında şeritler kızarana kadar pişirin Ilık servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla