Konu
:
Reçelli Tart
Yalnız Mesajı Göster
Reçelli Tart
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçelli Tart
1 ölçü tart hamuru
Üzeri için
250 gr vişne reçeli
Reçelli tart:
Tart hamurundan mandalina büyüklüğünde bir parça ayırın
Büyük parça hamuru tart hamuru tarifinde anlatıldığı gibi yağlanmış tart kalıbına yayın
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin
Üzerlerinde bulunan kuru bakliyatları yağlı kağıtla birlikte alıp ılınmaya bırakın
Üzerine 250 gr vişne reçelini dökün
Ayırdığınız tart hamurundan 6 küçük beze yapıp avucunuzda yuvarlayıp uzun şeritler hazırlayın
Şeritleri kafes oluşturacak şekilde reçelin üzerine yerleştirin
Sıcak fırında şeritler kızarana kadar pişirin
Ilık servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul