Konu
:
Ballı Pasta
Yalnız Mesajı Göster
Ballı Pasta
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ballı Pasta
1 ölçü şuale hamuru
Pastacı kreması
ÜZERİ İÇİN
2 çay bardağı tozşeker
3 yemek kaşığı su
1 yemek kaşığı bal
İri çekilmiş antepfıstığı
Ballı pasta:
Şuale hamurunu düz, yuvarlak uçlu krema sıkma torbasına doldurun
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine 3 tane yan yana kümeler halinde sıkın
Her bir küme için ayrıca tek bir yuvarlak sıkın ve 150 dereceye ayarlı fırında pembeleşinceye kadar pişirin
Fırının kapağını açmadan soğumasını bekleyin
Soğuyan üçlü topları enine kesip arasına pastacı kreması doldurun
Tekli topların içine de pastası kreması doldurup üçlü kümenin üzerine yerleştirin
Şekeri, suyu ve balı tavaya aktarıp eritin
Pastaların üzerine kaşıkla döküp donması için bekletin
Üzerine iri çekilmiş antepfıstığı serpiştirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul