Yalnız Mesajı Göster

Frambuazlı Pasta

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Frambuazlı Pasta





Pandispanya hamuru
Pastacı kreması
2 paket kremşanti
15 su bardağı soğuk süt
1 su bardağı frambuaz
1 çay bardağı soğuk frambuaz jölesi

SÜSLEMEK İÇİN
Hindistancevizi
Toz antepfıstığı

Frambuazlı pasta:
Pandispanya hamurunu hazırlayın Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarıp 180 dereceye ayarlı fırında pişirin Diğer tarafta kremşantiyi süt ile çırpın 8 cm’lik çemberle keserek 12 parça elde edin 2 parça kekin üzerine krema sürerek frambuazları ve diğer parçayı yerleştirin Diğerlerini de bu şekilde hazırlayın Üzerini ve kenarlarını krema ile kaplayınBeyaz çikolatayı rendeleyin ve pastaların kenarlarına yapıştırın Üzerine birkaç tane frambuaz dizip 1 tatlı kaşığı soğuk jöle dökün Krema sıkma torbası ile kenarlarına krema sıkın Hindistancevizi ve antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla