Konu
:
Kayısılı Tartlar
Yalnız Mesajı Göster
Kayısılı Tartlar
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kayısılı Tartlar
4 milföy hamuru
10 kayısı
2 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
Yarım çay bardağı kayısı reçeli
Kayısılı tartlar:
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında 15 dakika bekletin
Toz şeker ve tarçını bir kasede harmanlayıp milföy hamurlarının üzerine serpiştirin
Hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin
Kayısıların çekirdeklerini çıkartıpdilimleyin ve milföylerin üzerine dizin
Tekrar tarçınlı şeker serpiştirdikten sonra 200 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin
Fırından çıkartıp kayısıların üzerine fırçayla reçel sürün ve soğumaya bırakın
Arzuya göre vaniyalı dondurma ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul