Yalnız Mesajı Göster

Kayısılı Tartlar

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kayısılı Tartlar





4 milföy hamuru
10 kayısı
2 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
Yarım çay bardağı kayısı reçeli

Kayısılı tartlar:
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında 15 dakika bekletin
Toz şeker ve tarçını bir kasede harmanlayıp milföy hamurlarının üzerine serpiştirin Hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin

Kayısıların çekirdeklerini çıkartıpdilimleyin ve milföylerin üzerine dizin Tekrar tarçınlı şeker serpiştirdikten sonra 200 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin Fırından çıkartıp kayısıların üzerine fırçayla reçel sürün ve soğumaya bırakın Arzuya göre vaniyalı dondurma ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla