Konu
:
İrmikli Ve Kedidilli Bisküvili Pasta
Yalnız Mesajı Göster
İrmikli Ve Kedidilli Bisküvili Pasta
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İrmikli Ve Kedidilli Bisküvili Pasta
1
5 paket kedidili bisküvi
1 litre süt
12 yemek kaşığı toz şeker
13 yemek kaşığı irmik
1 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı margarin
160 gr bitter çikolata
Süslemek için
Eritilmiş beyaz çikolata
Frambuaz sos
Frenk üzümü ve yaban mersini
İrmikli ve kedidili bisküvili pasta:
Süt, irmik, kakao, margarin ve şekeri tencereye alıp orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin
çikolatayı küçük parçalara bölüp muhallebiye ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın
Baton kek kalıbının içini streç film ile kaplayın
Kedidili bisküvileri hafifçe süte batırıp kalıbın tabanına ve kenarlarına dizin
çikolatalı karışımı kalıba doldurun
üzerini süte batırılmış kedi dili bisküviler ile kapatın ve oda ısısına gelinceye kadar bekletin
1 gece buzdolabında dinlendirin
Pastayı kalıptan çıkartın
üzerini eritilmiş beyaz çikolata, frambuaz sos, frenk üzümü ve yaban mersini ile süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul