Konu
:
Florentine
Yalnız Mesajı Göster
Florentine
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Florentine
200 ml krema
1 çay bardağı tozşeker
50 gr tereyağı
2 yemek kaşığı bal
1 çorba kaşığı glikoz
Yarım çay bardağı un
1 su bardağı file badem
1 su bardağı kuru meyve şekerlemesi
Florentine:
Tereyağı, krema, bal, şeker ve glikozu sos tenceresinde kaynatın
Ilınınca meyve şekerlemeleri, un ve bademleri ilave edin
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine karışımdan aralıklı olarak 1 yemek kaşığı kadar dökün
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin
Fırından çıkarıp soğumaya bırakın
Çikolatayı küçük parçalara bölerek bir kaseye alın
İçi sıcak su dolu tencereye çikolata kasesini yerleştirin ve çikolata eriyinceye kadar bekleyin
Soğuyan florentinlerin tek tarafına çikolata sürün
Çikolata donunca servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul