Konu
:
Portakalli Et Sosu
Yalnız Mesajı Göster
Portakalli Et Sosu
07-16-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Portakalli Et Sosu
18-24 saat eti sosta bekletmek için çok uzun bir süre gibi geldi bana
Bence eti (ki mutlaka yağsız dana eti olması lazım,yoksa koyun eti vb etler ızgarada yağ yaktığı için sosu berbat ederler) önce kasapta sinirlerini aldırıp sonra da mutfakta sosa batırmadan önce kalın şiş veya benzer birşeyle bolca delmeliyiz ki sos etin içine işlesin
Ben etin sosta bekleme süresinin 10-12 saatte yeterli olacağını düşünüyorum, yani akşamdan hazırla ertesi gün öğleye veya akşamüstüne sos içine işlemiş olur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul