Konu
:
Tempura (Japonya)
Yalnız Mesajı Göster
Tempura (Japonya)
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tempura (Japonya)
1 yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı buzlu su
3 temizlenmiş karides
1 uzun dilim havuç
2-3 dilim mantar
2-3 dilim kabak
1 temizlenmiş taze soğan
Soya sosu
Kızartma için sıvıyağ
Tempura:
Yumurta, un ve buzlu suyu bir kapta iyice çırpın
Karides, havuç, mantar, kabak ve taze soğanı unlu karışıma bulayın
Sıvıyağı derin bir tavada kızdırın
Önce havuç, mantar, kabak ve taze soğanı ardından karidesleri kızgın yağda kızartın
Kâğıt havlu üzerine alıp yağını süzdürün
Yanında soya sosuyla birlikte servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul