Konu
:
Kievski (Ukrayna)
Yalnız Mesajı Göster
Kievski (Ukrayna)
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kievski (Ukrayna)
Piliç Göğüs eti
Tereyağ
Tuz
Karabiber
Un
Yumurta
Patates
Kornişon Turşu
Yeşil Soğan
Mayonez
Karabiber
Hardal
Kievski:
Piliç göğüs eti et dövücü ile inceltilir
Üzerine ince bir tabaka halinde buzlukta dondurulmuş tereyağı yayılır
Tuz ve karabiber serpilip rulo şeklinde sarılır
Önce una sonra çırpılmış yumurtaya ve galeta ununa bulayıp kızdırılmamış ama sıcak yağda 20-25 dakika kızartılır
Haşlanmış patatesler küp küp doğranır
Kornişon turşu ve yeşil soğanlar doğranır
Mayonez, tuz, karabiber ve hardal eklenip harmanlanır
Robotta ezilmiş ıspanak beşamel sosla karıştırılır
Kievski kızarmış ekmeğin üzerinde yanında patates garnisi ve üzerine ekşi krema sıkılmış ıspanak garnisi ile birlikte sunulur
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul