Yalnız Mesajı Göster

Kievski (Ukrayna)

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kievski (Ukrayna)





Piliç Göğüs eti
Tereyağ
Tuz
Karabiber
Un
Yumurta
Patates
Kornişon Turşu
Yeşil Soğan
Mayonez
Karabiber
Hardal

Kievski:
Piliç göğüs eti et dövücü ile inceltilir Üzerine ince bir tabaka halinde buzlukta dondurulmuş tereyağı yayılır Tuz ve karabiber serpilip rulo şeklinde sarılır Önce una sonra çırpılmış yumurtaya ve galeta ununa bulayıp kızdırılmamış ama sıcak yağda 20-25 dakika kızartılır Haşlanmış patatesler küp küp doğranır Kornişon turşu ve yeşil soğanlar doğranır Mayonez, tuz, karabiber ve hardal eklenip harmanlanır Robotta ezilmiş ıspanak beşamel sosla karıştırılır Kievski kızarmış ekmeğin üzerinde yanında patates garnisi ve üzerine ekşi krema sıkılmış ıspanak garnisi ile birlikte sunulur Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla