Konu
:
Calzone (İtalya)
Yalnız Mesajı Göster
Calzone (İtalya)
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Calzone (İtalya)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 kırmızı soğan
1 diş sarımsak
3 domates
2 sosis
Yarım su bardağı çekirdeği çıkartılmış siyah zeytin
500 gr ekmek hamuru
200 gr mozzarella peyniri
1 çay kaşığı kekik
Tuz ve taze karabiber
Kekik yaprakları
Calzone:
Soğanı piyaz doğrayıp zeytinyağında şeffaflaşana kadar kavurun
Domatesleri küp şeklinde doğrayıp ilave edin
Sosisleri ince dilimleyip ekleyin
Zeytin, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın
Hamuru 4 eşit parçaya bölün ve her birini 20 cm çapında açın
Domatesli karışımı hamurun yarısına yerleştirin
Kekik ve küp doğranmış mozzarella parçalarını dizin
Kenarlarını soğuk su ile ıslatıp hamuru yarım ay şeklinde kapatın
200 dereceye ayarlı fırında 30 dakika pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul