Konu
:
Meksika Usulü Karides
Yalnız Mesajı Göster
Meksika Usulü Karides
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Meksika Usulü Karides
150 gr kabuklu karides
Acı sos için
Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
1 çay kaşığı kişniş
1 çay kaşığı Chili biberi
1 tatlı kaşığı sarımsaklı tuzlu çeşni
1 çay kaşığı tuz
Meksika usulü karides:
Ayçiçeği yağını tavada ısıtın
Karidesleri ekleyerek üç dakika soteleyin
Acı sos için, ayçiçeği yağı, kişniş, sarımsak tozu, acı cnili biberi ve tuzu karıştırın
Sotelediğiniz karideslere sosu ilave edip karıştırın
Ocaktan alıp, pilav ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul