Konu
:
Çin Usulü Tavuk Eti
Yalnız Mesajı Göster
Çin Usulü Tavuk Eti
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çin Usulü Tavuk Eti
300 gr tavuk göğüs eti
3 yemek kaşığı zeytinyağı
100 gr taze börülce
100 gr brokoli
5 diş sarımsak
6 taze soğan
1 kırmızıbiber
1 sarı biber
6 yemek kaşığı tavuk suyu
2 yemek kaşığı soya sosu
Çin usulü tavuk eti:
Börülceleri kaynayan suya atarak 5 dakika haşlayın
Sıcak sudan çıkarıp buzlu soğuk suya atarak soğumaya bırakın
Tavuk etlerini küp şeklinde doğrayın ve yüksek ateşte zeytinyağı ile soteleyin
Sarımsakların kabuklarını soyup bütün olarak ekleyip 2 dakika daha soteleyin
Parçalara ayrılmış brokoli, verev doğradığınız taze soğanlar, börülce, küp doğradığınız biberler ve tavuk suyunu ekleyip soteleyin
Soya sosunu ilave edip karıştırın
Servis tabağına alarak sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul