07-16-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkek Yalanlarına Gel!

Malumunuz şu sıralar ev ve iş arasında mekik dokuduğumdan, hayatımda anlatmaya değer olaylar olmadığından kız muhabbetinin her daim gündemindeki erkek yalanlarından söz edeyim istedim Arlanmaz, utanmaz kadın olarak şimdiye kadar sevgililerim, erkek arkadaşlarımdan duyduğum, acemilik döneminde yediğim erkek yalanlarına gelin!
Seni seviyorum ama bağlanmak istemiyorum
Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; seninle vakit geçirmek güzel, yedekte bekliyorsun, şöyle bir dolanıp karı-kız peşinde koşmak istiyorum, senden iyisini bulamazsam geri dönebilirim
Bunu duyan kadın şöyle yapar; ben muhteşem bir kadınım, ne yapar eder onu kendime bağlarım, hırs benim göbek adım!
Şimdiki aklım olsaydı; Ben, seni daha fazla tutmayayım Git ve geri gelme
Mit’te çalışıyorum, görevim çok gizli, kimseye söyleme
Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; ortadan kaybolup farklı kadınların koynuna girdiğim zamanlara en uygun kılıf olarak bunu buldum
Bunu duyan kadın şöyle yapar; bana çok gizli bir sırrını söyledi Aramızda bir bağ oluştu Canım benim, ne kadar zor iş yapıyor
Şimdiki aklım olsaydı; aslında ben de Mit’te çalışıyorum Madem sen söyledin, ben de sana söyleyeyim Müdürümüzle konuşalım, bize aynı görevleri versin Çalışırken de birlikte olalım
Çok yoğunum, o yüzden arayamıyorum
Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; şu sıralar ilgilendiğim farklı kadınlar var ya da senden hevesimi aldım Dur bakalım, oltama birileri gelmezse seni arayacağım
Bunu duyan kadın şöyle yapar; canım ya, çok çalışıyor Kolay değil tabii Ben de durduk yere trip yapıp adamı kendimden soğutuyorum
Şimdiki aklım olsaydı; ilişkimiz başladığında da aynı işyerinde ve aynı pozisyonda çalışıyordun Ne oldu da son günlerde yoğunluğun arttı?
Benden daha iyilerini hak ediyorsun
Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; cinsiyetim erkek ama erkek gibi davranıp seni terk ediyorum diyemiyorum Anla işte Hem açık bir kapı bırakmak istiyorum ki canım sevişmek istediğinde sen yedekte dur
Bunu duyan kadın şöyle yapar; beni seviyor ve bana kıyamıyor Sanırım biraz daha anlayışlı olmam lazım Eh tabii benim gibi muhteşem bir kadını taşımak kolay değil
Şimdiki aklım olsaydı; sene olmuş 2011 hâlâ bu yalanlar söyleniyor!
Sen çok farklısın!
Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; özel olduğunu hissettireyim, benden vazgeçemesin
Bunu duyan kadın şöyle yapar; bana çok değer veriyor ve farklı olduğumu gördü Canım
Şimdiki aklım olsaydı; Normal olan bu değil mi? Her kadın birbirinden farklıdır Ayrıca, bu söz eskimedi mi?
Seni annemle tanıştırmak istiyorum
Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; eve gelip giden kadının haddi hesabı yok ama seni annemle tanıştırayım ki ciddi ilişki yaşadığımızı düşün Sonra hemen sevişiriz değil mi?
Bunu duyan kadın şöyle yapar; ay canım, belli ki benimle evlenmek istiyor
Şimdiki aklım olsaydı; son ana kadar annenle tanışmak istemiyorum
Bir de açıklaması olmayan erkek yalanları var;
Sana hiç yalan söylemedim
Seni hiç aldatmadım
Âşık olmadan asla sevişmem
Senin beynini seviyorum
Karımla kardeş gibiyiz
Sorun sende değil, bende
Yıllardır ağlamadım, ilk defa senin yanında ağlıyorum
Feraye Demir
|