Konu
:
Hadim Davetleri Ve Duaları Hakkında
Yalnız Mesajı Göster
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
sa degerli Arkadaslarim,
Havas ilmi Dua ve Zikir le Ilgili bazi standart ama oldukca önemli sorularim vardir
Bunlari cevapliyacak olursaniz cok sevinirim
-1)Davet öncesi neden Riyazet gerceklestirilir?
-2)Hadim cagirmak icin örnegin cesitli Dua ve formüler bulunmaktadir sizlerinde bildiginiz gibi
Örnegin Riyazet halinde X Hadimi davet etmek icin 34689 kere ya vedud ismini zikrediniz
Bunu nasil zikrediyoruz yani cok yüksek bir rakam oldugundan ziyade nasil sayiyoruz? Titiz olmak mi gerekli yoksa verilen
sayi üzerinde
Ismi zikretsek olurmu?
-3)Davet öncesi hazirlik amacli Örnek bir Riyazet size göre nasil olmalidir?
-4)Riyazet boyunca Sigari icililirmi?
-5)Neden bir Hadim Daveti öncesi Hayvansal Gidalardan uzak durmamiz gerekiyor? Ispirtuel ve Okultik yönden Hayvansal Ürünlerinin Bioorganizmamizdaki yarati etki nedir ?
-6)Yüksek sayida Zikir edilmesi gereken Varlik ismini bir gün veya gece icindemi zikretmemiz gerekiyor?
-7)Örnegin degisik bir ortamda yani Sokakta yürürken veya Otomobile ve Metro dan yararlanirken zikredebilirmiyiz?
-8)Hadim Ritueleri konusunda Gezegenlerin konstelasyonuna(pozisyonuna,) ve saatine dikkat etmek zorundamiyiz?
-9)Hadim ve Zikir konusu ile ilgili Önerileriniz nedir?
-10)Gelecek olan Varliktan kendimizi nasil koruyabiliriz?
-11)Düsüncelerimizi okuyabiliyorlarmi?
-12) Sürekli Cinlerden bahsediliyor ve bunlarin Erkek cinsinden olduklari söylenmektedir peki ya Peri Cinsinden neden hic bahsedilmiyor Arkadaslar? Yani bunlar ile alakali bir Rituel bulmak imkansiz"Neden?
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul