Yalnız Mesajı Göster

&Quot;Kesin Bir Yol.Hüddam Edinmeyin!&Quot;

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;Kesin Bir Yol.Hüddam Edinmeyin!&Quot;

Yeni bir başlık açayım

"Kesin bir yolHüddam edinmeyin!"

1000 adet ayetel kürsü yü allah rızası için okuyunO size en hayırlısını verecektirBu arada ne demektir hüddam sahibi olmakSen aciz bir kulsunSen bir varlığa sahip olma diye, senin sahibin onlara ayrı alem sana ayrı alem verdiKöpek bizim alemimizde tasma taktık,kuş bizim alemde kafese koyduk,balık bizim alemde akvaryuma koydukTek sahip olmadığımız cinimiz hüddamımız vardıHadi diyelim sahip olduk, onu nereye koyacanızEğer hüddam size sadece allaha daha iyi nasıl kulluk yaparız onu anlatacaksa veya kulluk bilincini erdirmek için daha sade bilgilerle bizi eğitecekse hiç durmayın hemen edinin bir hüddam

Amaç:Allah

Araç:Kur'an

Tüm dünya hayatı için bu 2 şeyi bilmeniz yeterliAllahtan korkun kur'an a sarılınHüddam edinen ise;denize düşer yılana sarılırArkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayınHüddam bölümüne konu açanlara garezim yokBelki çoğunuz sana ne bizim işimize karışmak sanamı düstü terbiyesiz diyebilirAma ben kaçınızı bu hayalden uyandırırsam ne mutlu banaLütfen kızmayın!Bilgi paylaşımına benim büyük saygım varPaylaşın ama kimseye zararı olmayan şeyleri paylasınDeneyin iyi sonuç alınca paylaşınBuda neyi gösteriyor;ben bu cin hüddam dediklerinden sıkıntı çektimİslamı buldum allahı buldum rahatladımTüm bunların boş olduğunu gördümGelin sizde görün sizde bulun allahı bunca sıkıntıya düşmedenHerkese saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla