Konu
:
Hüddam Ve Cinler Hakkında Önemli...
Yalnız Mesajı Göster
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
arkadaşlar :ya bu hüddam edinme cin davetleri konularında, ALLAH rızası için böyle konularla uğraşmayın
bakın aramızda elbetteki bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız vardır ama 2 dua bilen hemen tamam ben bu işi hallederim diyo, sonra kendisi zarar görüyo
benim dedem rahmetli bu konularda eğitimliydi
belli kaidelerden sonra ocak denilen şeyhinden yetkisini almıştı ve eski arapçayla yazılmış biizim okuyamayacağımız bir kitabı vardı
ondan herşeyi yapıyo du, sormuştum ben rahmetliye ozaman banada öğret diye,bana kesinlikle karşı çıktı tek söylediği şuydu ( oğlum bu işlerle uğraşırsan rahat nefes veremezsin seni rahat bırakmazlar) küçüklüğümde ermiş insanların yanında bulundum ozaman değerlerini bilmiyoduk tabi herkesin deli dediği amca vardı dedemin yanına sürekli gelirdi meğer ermiş bi insanmış
beni hep severdi korkardım ben küçüklük malum) vefat ettikten sonra anlaşıldı kerameti arAbistandan bir sürü arap geldi
hersene haca gidermiş meğer, ama o insan fakir evsizdi nasıl olur? bunun gibi çok şeye tanıklık ettim ben
dedemlere hızır a
s geldiğini söylemişti dedem yaşlı bir amca sabah gelip ALLAH rızası için yiyecek bişeyler istemiş dedem anlamış adamı taakip etmiş arkasından adam birden yok olmuş her nyse konuyu dağıtmayım
Affınıza Sığınıyorum O İnsanlar Bu İşlerle Uğraşmadı ,Uğraşanlarda Tavsiye Etmedi, Ve Dedem Son Senesinde Felçli Bir Şekilde Vefat Etti Garip Garip Şeyler Gördü
Arkadaşlar Sizi Bırakıp Giden Biri İçin Böyle Şeylere Girmeyin, Siz En Üstün Varlıkssınız Kendinizi Tanıyın Bakın Bir İki Dua Öğrenirsiniz Egonuzda Bir Şişme Olur Kendiniz Hoca İlim Sahibi Zannedersiniz Onlar Sizi Öyle Zannettirir Sonra Ömür Boyu Hayatı Kaçırırsınız Bu İşte İlim Sahibi Arkadaşlarımız Var Onlardan Allah İçin Yardım Edenlere Başvurun İçinizdeki Bilinmezliğe Yenilipte Uğraşmayın Siz Allahu Tealanın Yeryüzünde Ki Halifesisiniz Sevgiyle Selamatle Gökhan
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul