Yalnız Mesajı Göster

Kara Göründü!

Eski 07-16-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Kara Göründü!

)AdanusDevamı da var
*
Seninle benim aramda herhangi bir sözleşme metni yokNe seni bağlayan,ne beni bağlayan maddeler yokAma bizi bir araya getiren açıklanamaz bir şey varvar olmalı ki,ikimiz de yol alıyoruz!

Hiçbir sözleşmenin sözün yüreğime düşüşü kadar etkili olmadığını biliyorum;yaşadımHerhangi bir sözleşmeyi feshedip yok sayabilirsin kağıt üzerinde;ama yürekte yazılı olan silinmez;silinemez

Ben kendime inanarak yazdım;yazarak inandımYüreğime sözün büyüsü düştü;şimdi bir kapının görünmezliğinde ilerliyorsun
Ah!Neler diyorum ben?

Gözün göremediğini ruh yakalar;ruhun dokunamadığına da göz ulaşırAncak gözün ve ruhun aklın labirebtlerinde çözülemediği yerde,insanca olan herşet,sahildeki çakıl taşları gibi ,dalgaların önünde durur
Orada;dalgaların önünde öylece durur

Kalemin itkisiyle,sözcüklerle oynuyorum:
Oynadım;kuşatılmışlıklarımı yıktım;kapılar,gedikler açtım kendime
Beni var eden et ve kemikse de,bunu koruyamamÖleceğim sonundaAma beni var edebilecek olan us ve yürekse,uçabilirim kuşlar gibi sözcüklerin kanatlarında

Yazının büyüsü içinde,yazdığım da sensin!Sana yazıyorumSadece sanaSana sesleniyorum;sana anlatıyorum;bendeki her şeyi kendimle kurarken ,yazarken aslında seni kuruyorum;seni olduruyorumHer şeyi seninle buluşturuyorum;seninle kesiştiriyorum

Anla artık!İki ucundayız bu kalemin

Alıntı Yaparak Cevapla