Konu
:
Kemiklerin Haritası-James Rollıns..
Yalnız Mesajı Göster
07-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kemiklerin Haritası-James Rollıns
Yazarı : James ROLLINS
dan brown severler için ben okudum begendim
Esrarengiz, efsanevi bir obje, Vatikan'lı casuslar ve yüzyıllardır varlığını sürdürmüş bir konsey
Size tanıdık geldi mi bunlar? Dan Brown hayranları, Rollins'in de bağımlısı olacaklar
"
- Publishers Weekly-
"Da Vinci Şifresi'ni okuyup da beğenenler kesinlikle Kemiklerin Haritası'nı okumak isteyecekler, ancak Dan Brown'ın eserini eleştirenler bile Rollins'in eserine hayran kalabilirler
"
- BookList-
Rahip kılığına girmiş yedi maskeli adam, Köln Katedrali'nde gece yarısı ayinini basarak, orada bulunan herkesi katleder ve kutsal kalıntı sandığından 3 Bilge Adam'ın kemiklerine çalarlar
Bu olayı araştırmakla görevli Grayson Pierce, uluslararası bir güvenlik birimi SIGMA'da görevlidir
Kahramanımız, peşine taktığı ve zamanla ilgi duymaya başladığı İtalyan dedektif Rachel Verona ve onun Vatikan'da görevli dayısı Monsenyör Vigor ile birlikte kendini Roma'da bulur
Olayın sorumluluğunu, varlığını Katolik Kilisesi'nde sürdüren ve kökleri ortaçağa dayanan Ejder Konseyi adında bir grup üstlenmiştir
Katedraldeki paha biçilemez hazinelerin yerine sadece Bilge Adamlar'ın kemiklerini çalan Ejder Konseyi sizce neyin peşinde?
Yayınevi : April Yayıncılık
Sayfa Sayısı : 439
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul