Yalnız Mesajı Göster

Akdeniz Ateşi Hastalığı - Akdeniz Ateşi Hastalığı Nedir - Akdeniz Ateşi Tedavisi

Eski 07-15-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Akdeniz Ateşi Hastalığı - Akdeniz Ateşi Hastalığı Nedir - Akdeniz Ateşi Tedavisi

bende teşhisi tesadüfen 3 yıl önce konulmuş bir akdeniz ateşi hastasıyımteşhis konmadan daha önceki yıllarda yılda birkez olmak üzere şimdi adını koyabıldığım ataklar geçiryormuşum ama hiç bir doktor bu durumdan şüphelenmedıgı gıbı bırde üstüne üstlük apandisit amelıyatı oldum :(( ama son yıllarda atak aralıgım yılda bırkezden ayda bırkeze düşünce baştada yazdığım gibi tesadüfen bır doktorun şüphesı üzerine tanı konduakdeniz ateşini benım bıldığım kadarı ile hamılelıge bır engelı yok ama hamılelıkte düşük riskı varben ılk çocugumda bundan 6 yıl önce rahatsızlıgımı bılmıyordum bı rıskı oldugunuda tabıkıde budurumda bılmıyordum rahat bır hamılelık geçirdim ama ıkıncı hamılelıgım tam bır felakettı :(( hamılelıgımın 6ayında ılk atagım geldıgeldı ve dogum yapana kadar da gıtmedıyataktan çıkamadıgım gıbı hastane hastane acıl acıl gezdım ama hepsı nafıle sadece serum verdıler oada bır gun falan rahatlatıyorduıkı defada bırer haftadan olmak uzere hastanede yatarak tedavı gördümen sonunda bı prof geldı ve dedıkı hamile kalmadan once bu rısklerı bılmenız gerekırdı atak geçirmeden doğum yapanda var sızın gıbı sonuna kadar çekende var yapacak bişey yok annesın çekıceksın dedı :(( ve ben taaam 25 ay çektımömrümün en zor gunlerı ıdıyardımsız bır adım dahı atamıyordumama bebeğimi kucagıma alınca bırde çoook sağlıklı doğunca bütün acılarım uçtu gıttıhala sık ataklarım oluyor bebegım 3 aylık oldu ayda en az kere atak geçiriyorum ama hamılelıktekı kadar agrılı olmuyorben şansız olanlardan idim sanırım inş benım durumumda olupta bebek düşünen varsa ALLAH yardımcısı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla