Konu
:
Akdeniz Ateşi Hastalığı - Akdeniz Ateşi Hastalığı Nedir - Akdeniz Ateşi Tedavisi
Yalnız Mesajı Göster
Akdeniz Ateşi Hastalığı - Akdeniz Ateşi Hastalığı Nedir - Akdeniz Ateşi Tedavisi
07-15-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
bende teşhisi tesadüfen 3 yıl önce konulmuş bir akdeniz ateşi hastasıyım
teşhis konmadan daha önceki yıllarda yılda birkez olmak üzere şimdi adını koyabıldığım ataklar geçiryormuşum ama hiç bir doktor bu durumdan şüphelenmedıgı gıbı bırde üstüne üstlük apandisit amelıyatı oldum :(( ama son yıllarda atak aralıgım yılda bırkezden ayda bırkeze düşünce baştada yazdığım gibi tesadüfen bır doktorun şüphesı üzerine tanı kondu
akdeniz ateşini benım bıldığım kadarı ile hamılelıge bır engelı yok ama hamılelıkte düşük riskı var
ben ılk çocugumda bundan 6 yıl önce rahatsızlıgımı bılmıyordum bı rıskı oldugunuda tabıkıde budurumda bılmıyordum rahat bır hamılelık geçirdim ama ıkıncı hamılelıgım tam bır felakettı :(( hamılelıgımın 6
ayında ılk atagım geldı
geldı ve dogum yapana kadar da gıtmedı
yataktan çıkamadıgım gıbı hastane hastane acıl acıl gezdım ama hepsı nafıle sadece serum verdıler oada bır gun falan rahatlatıyordu
ıkı defada bırer haftadan olmak uzere hastanede yatarak tedavı gördüm
en sonunda bı prof
geldı ve dedıkı hamile kalmadan once bu rısklerı bılmenız gerekırdı atak geçirmeden doğum yapanda var sızın gıbı sonuna kadar çekende var yapacak bişey yok annesın çekıceksın dedı :(( ve ben taaam 2
5 ay çektım
ömrümün en zor gunlerı ıdı
yardımsız bır adım dahı atamıyordum
ama bebeğimi kucagıma alınca bırde çoook sağlıklı doğunca bütün acılarım uçtu gıttı
hala sık ataklarım oluyor bebegım 3 aylık oldu ayda en az kere atak geçiriyorum ama hamılelıktekı kadar agrılı olmuyor
ben şansız olanlardan idim sanırım inş benım durumumda olupta bebek düşünen varsa ALLAH yardımcısı olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul