Yalnız Mesajı Göster

Evli Çiftlerde Cinsel Soğukluk

Eski 07-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Evli Çiftlerde Cinsel Soğukluk

merhabalar benim baş edemediğim bir problemim var sizinle paylaşıp bir çözüm bulmayı umut ediyorum1,5 yıllık evliyim yaklaşık 8 yıldır birbirimiz tanıyoruz anlaşarak ve birbirimizi çok severek evlendik3 ay kadar bir süre sonra eşimle cinsellik yaşamıyoruz eşim sertleşme problemi yaşamaya başladı 1-2 sefer bu problemi yaşayınca bir daha birlikte olmadık kendisine doktora gitmesini önerdim ama gitmedi evin içinde 2 arkadaş gibi yaşamaya başladık bu sorun aramızda hiç konuşulmadı sanki hiçbirşey yokmuş gibi davrandı eşim Sonunda eşimi ikna ettim bu hafta doktora gitti tamamen psikolojik bir problem olduğunu sölemiş dr ve ilaç tedavisi uygulamış eşim reçeteyi alalı 3 gün oldu ama ilaçlarını hala almadıeşimle tanışmadan önce esrar içiyordu bağımlısı olmadığını sölemişti bende istemediğimi daha aramızda birşey yokken karar vermesini tercih yapmasını sölemiştim tercihini benden yana kullandı ve böyle ilişkiye başlamıştık8 yıl sonra eşimin çantasında dün akşam esrar buldum bana çok sıkıldığını yaşayamadıklarımız yüzünden sıkıntıda olduğunu bu yüzden içtiğini söledi bende kavga etmek yerine onunla konuştum dinledim ama ne kadar doğru yaptım vermem gereken tepki neydi bilmiyorum eşim kilolu ve bu yüzden ilişkiye giremediğimizi düşünüyor ama kilo vermek içinde aman aman bir mücadelesi yok spora yazdırdım gitmedi sana yürüyüş yaparak kilo verebilceğini zannedio
bu konuyla ilgil, ne yapmak istediğini bilmiorum ve ya benim ne yapmam gerekio bilmiorum lütfen bana bir yol gösterin

Alıntı Yaparak Cevapla