Konu
:
Kavgacı Kadını Sakinleştirme Yolları
Yalnız Mesajı Göster
07-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çoğu erkek kadının sinirli veya kavgalı halinde nasıl davranacağını bilemez onları sakinleştirdiklerini sanırlar fakat yaptıkları kocaman hatanın farkında değillerdir
İşte size sakinleştirme metotları
- Konu kıskançlıksa, "Sen benim için en güzelisin" demeyin
O ne öyle kuzguna yavrusu güzel görünür gibi
"Benim için" kısmını kesin atın hatta
Hiç bir kadın sırf sizin için güzel olmakla yetinmez
En iyi yöntem kıskançlık kavgasını geri püskürtmektir
Siz daha kıskanç olun evet! Şöyle de bir olay olmuştu, sana da bilmemkim bakmıştı ben olayı büyütmedim bile diyin
Zeytinyağı olun
Kıskanılırken yumuşayan kadın konu neydi unutacaktır
- Karşınızda yüksek sesle sizi azarlayan bir kadın olduğu için şalterleri kapatıp off durumuna geçmiş olabilirsiniz
Ama olmaz, bir kavgada susmak ölümcül hatadır
Çünkü bir kadın duracağı yeri bilemez, saatlerce aynı konudan bahsederek n giderken sonsuza şeklinde sinirlenebilir
Arada bir saçma da olsa bir kaç cümle kurun
Kavganın en ateşli anında "Yemekteyiz başladı izleyelim mi? " filan gibi bir cümle riskli olsa da denenebilir
- Kendi siniriyle kendini döven kadın kendinden geçip terk etme tehditleri savurmaya başladığında yapabileceğiniz en büyük hata " Yapmaaeauuu" diye yalvarmaya başlamaktır
Cool olun
Korkudan altınıza etseniz de çaktırmayın
Beni terk etme diye yalvaran ama terk edilmemiş bir adamın tarihte var olduğunu zannetmiyorum
- Kavga, küslük ve terslik sekanslarıyla uzuyorsa, karşınızda saatlerce susan ve nesi olduğunu sorduğunuzda "Yok bişeyim
" diyen bir kız varsa artık yapılacak tek bir şey kalmıştır ; Alışveriş
Evet, kız arkadaşınız hangi sosyal ve kültürel sınıftan olursa olsun koca bir moda sektörünün üzerine döndüğü bir geni hep beraber paylaşıyoruz
Haklı mücadelesinde ısrarlı sevgilinizi çaktırmadan da olsa bir alışveriş merkezine götürürseniz, Zara'ydı Mango'ydu derken ne kavga kalır ne hüzünbaz süzüşmeler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul