Yalnız Mesajı Göster

Eski 02-13-2007   #8
punisher

hepimiz Türk'üz hepimiz Trabzon'luyuz hepimiz Mustafa Kemaliz

Açıkcası ben hiççççççç üzülmedim ölen gazeteci değil ermeni idi ve bu şahıs benim milletimin kanı için kirli demiş bir şahıstır Kimse kıvırmasın yok özür dilemiştir gibi geçin o lafları palyaçolukla kimseyi kandıramazsınız hepimiz ermeniyiz diye bağıranların Türkler olduğunu zannetmiyorum benim milletim bu kadar şerefsiz ve halkını satacak kadar adi değildir Kimin kimi katlettii ve soykırım yaptıgı belgeleriyle çırılçıplak ortada iken bu diretme ne diye Bir arkadaş başbakanın açıklama yaptıgını söyledi katil yakalandı diye Böyle bi salaklık varmı yaw Ölen onca şehitimizin adi katilleri yakalandıgında da çıkıp felanca yarbayımzıın katili felanca astsubayımzın katili mehmetciğimizin katilleri yakalandı dedimi herhangibir siyasetçi Bu adam kim ki yaw deli oldum bu adamı bu kadar sempatik yapan nee İmam öldürüldü hemde caminin içinde oflu hoca namıyla anılan bi zat dı duydunuzmu arkdaşlar medyada veya duyduysanız kaç gün duydunuz Medya ermeni zaten ne duyacaksınız ne göreceksiniz beyinlerimzi yıkanıp duruyor bu adamı bize şeker gibi veriyolar kandırılılıyoruz

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla