Yalnız Mesajı Göster

Gıcık Burçlar :)

Eski 07-14-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Gıcık Burçlar :)

haha bana bak beakendimden nefret ettim
KOÇ:

Sözünde duramayan, özgüveni olmayan, gıcık şahsiyetHayat boyu illa birileri onu iteleyecekVar ya, bütün ev kuşları ,ana kuzuları genelde bu burçtan çıkarBunun sevdası bile bir halta yaramaz Genelde platonik takılır hasbamYoktur ki cesaret denen şeyin zerresi bunda, gidip de söylesin Hadi bir mucize oldu zar zor söyledi ve sizde bir halt edip buna uydunuz Eğer uçarı,
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu [Linkleri görmek için üye olun]
hayatla eğlenen, aşkta heyecan arayan bir kişi iseniz bittiniz kuzum sizDuygusal takılır bu koçlar Sıkıcı mı sıkıcıdır Her an ağlamaya,ahlanmaya meyillidir Ona bir şeyi bin kere anlatın anlamaz Bi de anladım havaları ve sonunda anlattığınız şeyin tam tersinde konuyla ilgili yorumları yok mudur Deli olursunuz Soru sorup ne olduğunu ya da ne kadar sıktığınızı anlamaya kapasitesi yetmez Ama toplum tarafından sevilir Niye , çünkü kendinden başka bir zararı yoktur çevreye Öyle hile dolanı becerecek zeka yoktur ki onda Siz ona fıkra anlatın o gülsün, siz ona bir şey anlatın o dinlesin Başka bir işe yaramaz Kıskanç, gıcık ve sıkıcıdır o

Alıntı Yaparak Cevapla