Konu
:
Ben Öldüm Galba
Yalnız Mesajı Göster
Ben Öldüm Galba
07-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ben Öldüm Galba
Mezbahadan et taşıyan bir tırın sabahın erken saatlerinde yüklenip bir an önce yola çıkması gerekiyormuş
Işe sabahın kör vakti gelen işçiler, tırı yüklemeye başlamışlar
Alelacele işi bitirmişler
Tırın şoförü arkadaki soğuk hava deposunun kapısı kapatılır kapatılmaz yola çıkmış
Ancak son eti çengele takmaya uğraşan işçinin içeride kaldığını kimse farketmemiş
Uyku sersemi olan işçi de başına gelen korkunç şeyi, ancak tır hareket edince farkedebilmiş
Tır hiç durmadan 8 saat yol alacağindan, arkadaşları kaybolduğunu farketmezlerse donarak öleceği kesinmis
Bir süre duvarları yumruklamış ama sesini duyuramayacağını biliyormuş
Bir süre sonra üşümeye başladığından hareketleri yavaşlamış ve bir kenara çöküp ölümü beklemeye başlamış
Oturup kaçınılmaz sonunu beklemeye başlamış ve cebinden çıkardığı kağıt kaleme yazmaya başlamış
1
saat: çok üşüyorum; 2
saat: her yerim uyuşuyor; 3
saat: ayaklarımı hissetmiyorum; 4
saat: donarak ölmek istemiyorum, kalemi tutucak gücüm kalmadı, ellerim dondu
Tır etleri teslim edeceği yere geldiğinde şöförü dondurucunun kapısını açınca içerisinin soğuk olmadığını farketmiş
Sabah yola çıkarken aceleden dondurucuyu çalıştırmadığını hatırlayan şoför, lanetler okurken köşede büzülmüş yatan işçiyi görmüş
Adamın uyuyakaldığını sanan şoför, işçiyi sarstığı halde uyandıramamış
Polis olaya el koymuş, şoför tutuklanmış
Bir müddet sonra adli tabip raporunda işçinin ölüm nedeni vücut ısısının hızla düşüşü olduğu açıklanınca temize çıkmış
Meğerse talihsiz işçi psikolojikman ölmüş
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul