Yalnız Mesajı Göster

Türkiye'mizin Bölmeye Çalışan Akp &Quot;Lütfen Vatanını Seven Okusun&Quot;

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye'mizin Bölmeye Çalışan Akp &Quot;Lütfen Vatanını Seven Okusun&Quot;

WH_WH_WH Nickli Üyeden Alıntı

yazık herşeyi geçtim laikliği dinsizlik diye algılayanlarla politiğe girmem çünkü anlamak doğalarında yoktur azcık araştırıp laikliğin din seçme hürriyetini olduğunu öğrenme yetileri yokturgene araştırıp üniversiteye TÜRBANLA girilmeyeceği ama ASIL Müslümanların taktığı BAŞÖRTÜSÜYLE girme haklarının olduğunu öğrenemezlertüm bunların yanında hatalarını kabul etmezler ve olduğu taraf yanlış yapsa bile o yanlışa seslerini çıkartmazlar

Ne CHP ne MHP ne DSP şu an Türkiye'yi yönetecek birisi yok! anlayın bunu2 bir Atatürk yokkimi sahte solcu kimi sahte dinciAKP ye gelirsek o mevzuyu hiç açmayınTürkiyenin İç ve Dış borcu tam 7 KAT ARTTTI! bunu söyleyen akp milletvekili akp tarafından görevinden uzaklaştırıldıve şimdi ergenekondan aranıyor

Chp nin başında olan baykal olduğu sürece hiç bir yere gelemez chp

Mhp de keza öyle

Akp yi Türkten bile saymıyorumelin yabancısına toprak satan ondan sonra Türk diye geçinen,elinde bir kere Türk bayrağı görmediğimiz şahsiyetler tarafından yönetilen bi parti yazık çok yazık

tüm bunların yanında Türk halkını da kürt-türk,çerkez,laz,alevi-açık-kapalı-dinsiz,dinci diye birbirine düşürdüleruyanın millet 10 sene önce Türkiye de bu sorun yoktu

ben laikliği biliyorum ancak farkındaysan anlayamadıkları laiklik dedimyani yanlış anlıyorlar öylede uyguluyorlarlaikliğe dinsizlik demedimlaiklik adı altında dinsizleştirmeye çalışıyorlar dedim düzgün oku öyle konuşbende şu son dediklerini demek istiyorum ama anlamak mı istemiyorsun anlamadım

Alıntı Yaparak Cevapla