Konu
:
Korkunç Bir Hikaye
Yalnız Mesajı Göster
Korkunç Bir Hikaye
07-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Korkunç Bir Hikaye
Yaklasık 6 sene once ben 15 yasındaydım ve arkadaslarla her zamanki gibi evin onunde oturup muhabbet edecektik
Bende hemen assaga indim
Assaga indigimde bir cocugu korkutuyolardı
Bende buna katıldım ve bu apartmanda gizlice biri oldu ve bizde onu duvarların arasına gomduk dedik ve ruhunun hep gezindigini ve herkesin cok korktugunu solemistik
Tabi cocuk aklıyla inandı buna bizde bunu korkutmaya calısıyoruz
Bunlar evin arkadasında yururlerken ben dısarı cıkardıgım muzik setinin kolonlarıyla mikrofon dan cıkardıgım garip garip sesleri assagıdakilere dinletiyorum
Cocuk olesine korkmustuki bunu bilmeyen baska cocuklarda buna inanmaya baslamıstı
Bizde bunun devam etmesi icin yan blogun bodrum katına bir yer hazırladık ve sanki insan olusu varmıs gibi duruyodu arkadaslarda duvarların arkasından yerlere cam lar atıyoar icerde cıkan sesler yankılanıyodu
Artık butun mahallenin cocukları buna inanmıstı
Hepsi olamaz bole bir sey diyodu
Sonunda bir aksilik cıkmadan aksamı getirmistik
Bu arkadaslardan bir grubu yine assaga ineceklerdi
İnanmıslardı ama gece ne olacagını merak ediyolardı
Gece biz bunların buraya gidecegini ogrendik ve arkadaslarla bir sey yapamayacagımız icin kara kara dusunmeye basladık cunku oyunumuz ortaya cıkacaktı
Cardakta oturuyoduk o sırada kapkara bir sey onumuzden gecti biz ya kedi ya kopek dedik bunun icin
En sonunda karar aldık
Gizli saklanma yerimize gidecektik
Bu bos bir evdi apartmanın zemin katı panjurdan giriyoduk
Eve girmistik Isıkları acmaya calsıtık ama yanmadı ve birden onumuzden yine o siyah sey gecti
İnanamamıstık kedi degildi kopek olsa saldırırdı
Cok urkmustuk
O sırada cıglıklarla arkadasları bizi aramaya basladılar biz bize bir oyun oynadıklarını dusunduk
Fakat oyun degilmis Assaga indiklerinde bodrumun ısık alan camları kırılmaya baslamıs ve duvarların icinden sesler gelmeye baslamıs
Bizde buna inanmayıp assaga indik
Ve gordugumuz sey sonunda bizide korkutmutu
Orada bir sey ler fazla idi ve bunu bir insan bizden habersiz yapamazdı anahtarlar bizde idi
Oradaki masa ve bıcak
Resmen kanlıydı ve o sırada iceriden dısarıya yine o siyah sey cıktı
Artık altımıza dolduracaktık
kactık en iyisi herkezin evlerine gitmesiydi
Evlere gittik
Ben durmadan dua ediyodum
En sonunda anneannem bizde kaldıgı icin bende salonda yatacagımdan esyalarımı aldım ve salona gittim
Uyumak icin gozlerimi kaptıgımda bir ses duyuyodum
Bunlar sanki birinin bana dogru yurudugu sanki yaklastıgı gibi ayak sesleriydi gozumu actım ve sesler kesildi
Tekrar gozumu kapdıgımda yine bana bir sey ler yaklasıyo gibiydi ama cok hızlı sekilde gozumu actık
Dayanamıyodum cıglık atacaktım en sonunda bildigim butun dua ları okudum ve uyudum
Fakat cagre etmedi resmen icimden bir ses kesinlikle dua etme ve gozunu acma diyodu
Dayanamamıstım birden cıglıkla kalktım ve iceriye kostum
O gun abimin yanında yattım
Fakat oburgun uyandıgımda bulusma yerinde bir seyler olmustu
Sabah o ısık girmeyen evde onlarca göz ve insan golgesi sesler duymuslardı
Hepimiz delirmis gibiydik
İyilesene kadar cıkamadık bir yere
Sondan biz bu oyunu yaptıgımızda birilerinin ruh cagordıgını ogrendik
ve bir daha bole bir sey yapmamaya soz verdim
ALINTIDIR
+REP PLEASE
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster